Ledel blir delägare i Konab Konsult AB

2016-06-08

Ledel blir delägare i Konab konsult AB

Ledel Personal

Vi på Ledel har en vision om att växa och samtidigt behålla fördelarna som det innebär att vara ett litet företag. Vägen dit går genom goda samarbeten med såväl gamla som nya kunder. Det är med spänning och entusiasm som vi ser framemot att expandera företaget genom att tillsammans med anställda på Konab bli delägare i Konab konsult AB.

Ledel är det lilla företaget med det stora tekniska kunnandet som via engagemang och gott samarbete med våra kunder tar fram en teknisk lösning som är unik och anpassad enligt kundernas önskemål och behov. Nu står man inför nya utmaningar då man blir delägare i Konab konsult AB.

– Bolagen har liknande affärsidé och det är ett fantastiskt företag som Ulf Carlsson byggt upp och vi kommer fortsätta driva det i sann Konab anda säger Anders Karlsson, VD på Ledel. Vi kommer fortsätta sträva efter att vara det lilla företaget med det stora tekniska kunnandet och de båda företagen ligger i framkant när det gäller tekniskt kunnande, berättar Anders.

Företagen arbetar med liknande kunder, liknande projekt och tillsammans breddar de nu sin kompetens och erfarenheter ytterligare.

– Konab har många likheter med Ledel och det är det som gör denna sammanslagning så spännande, menar Ulf Carlsson som nu lämnar över stafettpinnen. Det har blivit dags att ta nästa steg i livet och jag kommer sakta men säkert trappa ner. Det kommer med all säkerhet bli några år till på Konab men det är med varm hand jag lämnar över företaget i Ledels och de anställdas ägo.

Vi kommer fortsätta leverera det bästa till våra kunder och det ska bli fantastisk kul att se vad vi kan göra tillsammans, säger Anders och ser framemot det ökade samarbetet.

Vill du veta mer om Ledel och Konab? Kontakta  Anders Karlsson på 0346 – 751 601 eller anders@ledel.se

Ledel Personal

 


Noterat

Vi söker en projektör inom el, tele, it och säkerhet

Ledel blir delägare i Konab Konsult AB